Hoogboomsteenweg 35 - 2950 Kapellen (Antw.) , Belgiƫ , Tel : 03 315 07 0203 315 07 02

Breng een bezoekje aan onze stoffengroothandel

Stoffenverkoop Allinvent - Praktische infoGraag creatief bezig met stof voor uw kleding of interieur? In onze stoffengroothandel in Kapellen vindt u gegarandeerd wat u nodig heeft voor uw project.

Openingsuren

Stoffenverkoop Allinvent is open op maandag en zaterdag van 9.30u tot 18u. Er is een ruime parking voorzien, en de winkel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Opgelet: er is geen Bancontact of pin aanwezig in onze zaak. Betalen is enkel mogelijk in cash.

Wegbeschrijving

U komt van Merksem:

Richting Kapellen voorbij Delhaize de eerste lichten naar rechts. Over de derde verkeersdrempel slaat u voorbij de witte pijl met ‘Stoffenverkoop’ rechtsaf door het metalen hek en u bent op de parking.

U komt van Brasschaat:

Aan de kerk gaat u richting Kapellen/Klina. U rijdt ongeveer 8 km rechtdoor tot u aan uw linkerzijde de pijl ziet met ‘Stoffenverkoop’. U gaat door het metalen hek en u bent op de parking.

Heeft u een vraag over onze stoffengroothandel of wenst u meer informatie? Neem dan even contact met ons op tijdens de openingsuren. We helpen u graag verder.