Stoffenverkoop Allinvent
De grootste stoffenhandel in Kapellen

03 315 07 02 Contacteer ons

STOFFENVERKOOP

Breed gamma van stoffen in onze stoffenwinkel

In onze stoffenwinkel in Kapellen vindt u een breed gamma van trendy stoffen voor kledij, gordijnen, lakens en noem het maar op. Een waar paradijs voor wie graag creatief bezig is met stof. 

Moderne stoffen

De enorme keuze aan diverse soorten stoffen die we bieden, is ongetwijfeld ons sterkste punt. Welke jurk, blouse of broek u ook wenst te maken, wij hebben de stof die u zoekt. Ook voor gordijnen en overgordijnen zijn de keuzemogelijkheden quasi eindeloos. Bovendien hebben we een wekelijkse nieuwe aanvoer van stoffen. Zo blijven we steeds up-to-date met de laatste nieuwe mode en trends, en dit telkens aan betaalbare en correcte prijzen. 

Jarenlange expertise

Als professionele stoffenhandel leggen we een jarenlange expertise aan de dag voor alles wat met stof te maken heeft. Weet u niet precies hoeveel stof u nodig heeft om uw gordijnen, kledij of decoratiestukken te maken? Of heeft u een vraag over de samenstelling van onze stoffen? Op ons team van experts kunt u hoe dan ook rekenen. 

Contact

Benieuwd naar onze collecties? Kom even langs in onze stoffenwinkel in Kapellen en laat u inspireren door ons gamma. Ook voor toile cirées en outdoorstoffen kunt u bij ons terecht. Bent u niet zeker of we de stoffen in huis hebben die u zoekt? Contacteer ons dan gerust even vooraf.