Stoffenverkoop Allinvent
De grootste stoffenhandel in Kapellen

03 315 07 02 Contacteer ons

OUTDOOR STOFFEN

Kwalitatieve outdoorstoffen

Buitenkussens, parasols, tafelzeilen, waterafstotende stof voor uw buitenzetels, hoezen om uw BBQ te beschermen, maar evenzeer outdoorstoffen om uw de toebehoren van uw boot te bekleden, … U vraagt, wij voorzien!


Bij outdoorstoffen is het belangrijk om de nodige aandacht te besteden aan de materiaaleigenschappen. Outdoorstoffen zijn doorgaans per meter duurder dan andere stoffen, maar u krijgt er dan ook een waterafstotende, misschien UV-bestendige en schimmelresistente stof voor in de plaats. Bovendien gaan outdoorstoffen langer mee net dankzij deze eigenschappen en dus ook ideaal voor stuurhoezen, zeilhoezen voor boten.

U hoort het: of u nu op zoek bent naar stevige outdoorstoffen voor kussens op maat, voor zitzakken, voor tuinmeubels, voor uw BBQ of voor andere doeleinden, bij Allinvent Stoffenverkoop in Kapellen vindt u sowieso wat u zoekt.  

Aandachtspunten bij aankoop outdoorstoffen

Weet u niet precies waar u op moet letten bij het kopen van outdoorstoffen? Geen zorgen, wij helpen u graag verder met het kiezen van de juiste stof voor uw creatief project. 

Wanneer u op zoek gaat naar outdoorstoffen, is het belangrijk dat u kijkt naar de specifieke eigenschappen die vermeld staan bij de productgegevens. U zult merken dat de prijzen van de outdoorstoffen sterk kunnen verschillen per meter, en dat heeft uiteraard te maken met de eigenschappen van de stof die een invloed hebben op de duurzaamheid ervan. 

Verder wijzen we u er graag op dat meerdere outdoorstoffen niet gewassen mogen worden in een wasmachine omdat de waterafstotende coating er niet tegen bestand is. Vaak volstaat het daarom om uw buitenstoffen schoon te maken met een doekje. 

Contact

Bent u zelf graag creatief bezig met stof? Of bent u op zoek naar een gepaste outdoorstoffen? Kom dan even langs in onze winkel in Kapellen en ontdek onze collecties. Heeft u een vraag over onze stoffenhandel of ons gamma? Contacteer ons dan gerust even tijdens onze openingsuren op maandag en zaterdag van 9u30 tot 18u.