Stoffenverkoop Allinvent
De grootste stoffenhandel in Kapellen

03 315 07 02 Contacteer ons

Praktische info

Bezoek onze stoffengroothandel

Bent u graag creatief bezig met stof voor uw kleding, interieur of decoratie? In onze stoffengroothandel in Kapellen vindt u gegarandeerd wat u nodig heeft voor uw project. 

Openingsuren

Stoffenverkoop Allinvent is open op maandag en zaterdag van 9u30 tot 18u. Er is een ruime parking voorzien, en bovendien is onze winkel toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Betalen kan zowel contant als met Bancontact.

Wegbeschrijving

U komt van Merksem:

Richting Kapellen, voorbij Delhaize, de eerste lichten naar rechts. Over de derde verkeersdrempel slaat u voorbij de witte pijl met ‘Stoffenverkoop’ rechtsaf door het metalen hek en u bent op de parking. 

U komt van Brasschaat:

Aan de kerk gaat u richting Kapellen/Klina. U rijdt ongeveer 8 km rechtdoor tot u aan uw linkerzijde een pijl ziet met ‘Stoffenverkoop’. U gaat door het metalen hek en u bent op de parking. 

Ruime parking voor onze bezoekers

Bent u op zoek naar een mooie stof om uw interieur net dat tikkeltje meer te geven? Ontdek ons aanbod aan stoffen voor onder andere kledij en gordijnen in Kapellen bij Stoffenverkoop Allinvent. Wij hebben precies in huis wat u zoekt. 

Parkeermogelijkheden

Aan onze winkel in Kapellen is er een ruime parking voorzien voor onze bezoekers en klanten. Onze parking heeft ruimte voor maar liefst 30 auto’s. Onze stoffenwinkel is geopend op 

Contact

Heeft u een vraag over onze stoffengroothandel of wenst u meer informatie? Neem dan even contact met ons op tijdens de openingsuren. We helpen u graag verder.